Wie ben ik?

Mijn naam is Elke Oostvogels, een 21 jarige studente. Van jongs af aan ben ik al graag creatief bezig. Van knutselen en tekenen tot fotografie. Toen ik de grafische wereld leerde kennen wist ik dat het iets voor mij was. Momenteel studeer ik programmeren aan de hoge school Thomas More. Dit om mijn liefde voor grafisch werk online en offline te kunnen tonen. Deze zou ik later dan ook graag combineren met elkaar.

Op deze website vind je verschillende projecten van mij terug. Dit van fotografische projecten tot online en offline grafisch werk in mijn portfolio. Wil je meer weten over mijn kunnen en kennen bekijk dan zeker mijn cv.

zwart wit foto 2 handen

Interesses

Een van mijn grote interesses is fotografie. Hier ben ik sinds jongs af aan mee bezig. Het begon spelenderwijs met een oude kapotte camera. Deze evolueerde naar een oude maar nog werkende compact camera en zo heb ik de smaak te pakken gekregen om te fotograferen. Na een paar jaar met een compacte camera te hebben rond gelopen ben ik overgeschakeld naar een spiegelreflex camera. Hierdoor kon ik meer mijn creativiteit kwijt tijdens het fotograferen en was er geen limiet wat de camera mij oplegde.

Mijn sterktes

Mijn zwaktes

sfeerbeeld heide