Portfolio

Eigen qoutes in programmeer stijl

Hierbij was het een fictieve opdracht waarbij ik zelf een qoute moest verzinnen. Het was echter de bedoeling dat deze een link had naar een programeertaal. Voor de layout heb ik gekozen voor een vrolijk en speels ontwerp door gebruik te maken van frisse kleuren en het gebruik van verschillende structuren die niet perfect geplaats zijn.

Formaat: A3
Ontwerp: 2019

quote over blij zijn quote code naar mijn hart
spread brochure faalangst spread brochure faalangst

Brochure faalangst

De opmaak van de brochure over faalangst is een fictieve opdracht.Voor deze opdracht was ik vrij te kiezen van welke stijl ik gebruik wou maken. Hiervoor heb ik bewust gekozen voor een layout met kleur vlakken maar ook lijnen om een druk gevoel te bekomen. Voor het beeldende aspect heb ik gekozen om te werken met beelden van Bart Hess. Er is een bepaalde serie van beelden die ik voor deze opdracht zeer passend vond. Hierbij lijkt het alsof de persoon vast zit in zijn eigen lichaam. Ook heb ik gebruik gemaakt van een persoon die gehuld is in een "prikkend" materiaal om het prikelbare en overprikkelen van een persoon te symboliseren.

Formaat: 15cm - 15cm
Uitwerking: 2019

Ontwerp + uitwerking website KMO

Dit was een fictieve opdracht. Voor deze opdracht was het de bedoeling dat we een fictieve kmo kozen en hiervoor een ontwerp maakte van een website. Nadien is het ontwerp omgezet naar code.

Talen: HTML, CSS en BOOTSTRAP
Uitwerking: 2019

Home pagina kmo website

RULE = Ruimte Leger

Dit is een compleet fictieve opdracht. De opdracht om voor het europeese ruimte leger grafische toepassingen te maken en een website. De grafische toepassingen die verwacht werden was een logo en een huisstijl. Op de website moest de volgende info te vinden zijn: de visie, about, team, gastenbook, foto's. Omdat het hier om een zeer fictieve opdracht ging heb ik gebruik gemaakt van mijn fantastie. Omdat astronauten voor een ruimte leger niet direct iets te doen gaan hebben in de ruimte heb ik ze ieder een speciale opdracht gegeven. Zo is er een astronaut die schommelt aan de maan, een andere astronaut fietst rondjes in de ruimte en zo verder. Zo vind je in het logo een zwaaide astonaut terug, in de brochure, op visitekaartjes en op de website vind je verschillende astronauten terug.

Talen: HTML, SCSS en PHP
Uitwerking: 2020