Kinderfotografie

Wilt u uw kinderen laten fotograferen waar u uw kind helemaal in herkent? Ik werk spelenderwijs met uw kinderen. Ze mogen van mij zelf dingen doen zodat hun karakter helemaal naar boven komt. Dit zijn de leukste herinneringen voor later, maar ook om cadeau te doen aan de familie, meter, peter, vrienden, ... .


Huwelijksfotografie

Gaat u binnenkort trouwen en bent u nog op zoek naar een fotograaf die de mooiste dag van uw leven vastlegt, dan bent u bij mij aan het juiste adres. De fotoshoot van het bruidspaar leg ik op een zo spontaan mogelijke manier vast, zodat je op de foto’s de liefde voelt van deze speciale dag. Tijdens de dienst en het feest merkt u niet dat ik aanwezig ben, maar al deze mooie momenet worden voor u vast gelegd op foto.

Portretfotografie

Wilt u jezelf eens verwennen met een professionele fotoshoot, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik fotografeer enkel de momenten waar u zich comfortabel bij voelt. We spreken af op een plaats waar u helemaal uzelf kunt zijn en waar u zich goed voelt. Spontane foto's zijn immers de mooiste beelden.

Familiefotografie

Welke soort foto’s maak je bijna nooit? Juist ja, de foto’s waar heel het gezin op staat. Dit is het perfecte excuus om een familie fotoschoot te doen zodat u uw prachtige gezin ook op beeld hebt. We zoeken samen een leuke plaats, eventueel met een betekenis voor uw gezin. Ter plaatse bekijk ik samen met u hoe we de kinderen de camera laten vergeten en samen met u opgaan in het moment.

Volg ons op